Sajter om it & teknik

Andra områden

  • Anbud24För anbudsansvariga och bid managers.
  • CFO World Nätverket för Sveriges ekonomiproffs.
  • Lag & rättRegler och verktyg för miljöproffs.
  • MiljöaktuelltHållbar utveckling för proffs och beslutsfattare.
  • Studio För dig som producerar ljud och musik.
  • Upphandling24 Oberoende nyhetssajt om offentlig upphandling.

Tjänster

Stäng

Ta en nummerlapp

4 March 2013
Skriv en kommentar

Denna vinflaska tyckte jag var riktigt fyndig! För även om designen inte hade för avsikt att anspela på Systembolagets hatade nummerlappar så är det ju det allra första jag tänker på när jag ser flaskan! Egentligen symboliserar den lilla etiketten en nummerlapp på en Deli, för att associera vinet med mat. Tycker jättemycket om boxen för vinet också, där locket är i tavelfärg, där du kan skriva nåt fint till den du ger bort lådan till. Tydligen är detta bara ett fiktivt projekt, men lika fint för det!

Se fler bilder av projektet  här

Kommentera inlägget

Artikelkommentatorerna ansvarar själva för sina inlägg.

Var god skriv in texten du ser nedan:

XHTML: Ni kan använda er av följande taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>Läs vårt nyhetsbrev