Schnyggt!

22 July 2014
Skriv en kommentar

Tyckte de här vinerna från Polen var riktigt riktigt snygga!

Wacoal parfym

18 July 2014
Skriv en kommentar

Kul detalj med de röda kalsongerna! Parfym från Wacoal

Tema: Jungle fever

7 July 2014
Skriv en kommentar

Som jag tidigare varit inne på så brukar de trender vi ser inom modet inte dröja länge för än de dyker upp även på våra förpackningar. Något som ni säkert inte missat är den stora djungeltrend som sedan ett tag tillbaka råder. Överallt ser vi tyg med palmblad, regnskog och exotiska växter. Modebranchen har fått djungelfeber! Och jag tycker mig minsann se det även på en del förpackningar. Precis som att en av mina favoritkonstnärer Henri Rousseau har fått en revival, och det är ju jättekul!Skrutt

4 July 2014
Skriv en kommentar

Ovanligt att man avbildar äppelskruttet och inte ett helt äpple. Men det har man gjort på det här japanska äppelmoset. Fint tycker jag!

Porslinsflaskor

2 July 2014
Skriv en kommentar

Det är inte så ofta jag ser förpackningar i porslin, även om det händer nån gång och . Väldigt fint är det i alla fall, och de här grekiska olivoljeflaskorna är inget undantag!

Landolea Organic heter märket och flaskorna är inspirerade av en antik grekisk kruka som hette “Aryballos”. I denna kruka förvarade atleterna i Olympiska spelen olivolja som de smörjde in sig med innan de skulle tävla.

Flaskan är även ergonomiskt utformad för att passa väl i en medelstor hand och ska räcka till en månads förbrukning (detta uträknat genom användartester), sedan kan den fyllas på. Locket är specialdesignat för att inte läcka eller droppa och eftersom flaskan inte är transparent bibehålls oljan på bästa sätt. Och så är den ju riktigt fin att ställa fram på bordet tycker jag. Låter ju nästan för bra för att vara sant!

Som sagt…

30 June 2014
Skriv en kommentar

… Det marina fortsätter vara en stark trend på förpackningar. Fyra nya exempel ser ni här:

Källor: TheDielinePackagingoftheworldLovelypackage, Hyemioh

Tema: Chips!

27 June 2014
Skriv en kommentar

Mmm, chips, blev väldigt sugen när jag skrev det här inlägget :) Chipshyllan brukar inte vara speciellt uppiggande (ur designsynpunkt alltså, chipssuget däremot piggar i alla fall upp mig), det mesta ser rätt trist och generiskt ut. Men på nätet har jag sett mer och mer fina chipspåsar faktiskt! Tyvärr är de inte från Sverige, här verkar vi hellre blicka bakåt i tiden:

 

Men här kommer en hel hög med chipspåsar som känns lite mer moderna och fräscha. Se och njut och hoppas ni kan hålla er från att gå och köpa en påse!

Annorlunda bildmanér

25 June 2014
Skriv en kommentar

Älskar hårvårdsmärket R+Co‘s förpackningar! Kul att alla produkter har så olika foton i bagrunden men ändå känns hela produktserien sammanhållen med den vita etiketten och stilrena typografin. Bilderna känns liksom spontana och roliga och lite oväntade. Min favorit är “Mannequin Styling Paste”.

 

Paris mon amour!

23 June 2014
Skriv en kommentar

Denna fina flaska och karta får mig verkligen att längta till Paris vackra gator och avenyer!

Källa

Tv-kanals-öl

19 June 2014
Skriv en kommentar

The Studio är en ny tv-kanal inriktad på modern konst och design. Designen och identiteten tycker jag är supersnygg och framförallt då ölflaskorna!

Källa


Läs vårt nyhetsbrev